0
0
Subtotal: 0,00 kr
Inga produkter i varukorgen.

Reklamationer och Klagomål

Reklamation

Produkten är skadad eller defekt.

Du har rätt att reklamera eventuella originalfel på produkten som uppstår inom tre (3) år efter leverans av produkten.

  • Du måste alltid reklamera inom en rimlig tid efter att du borde ha upptäckt felet.
  • Din rätt att reklamera upphör när den 3 åriga ansvarsperioden har löpt ut.
 
 

Steg-för-steg guide för att få ersättningsdelar

Vi på Dieselexperten.se strävar alltid efter att du som kund ska vara nöjd med dina köp. Om du upplever problem med en produkt och behöver ersättningsdelar, följ stegen nedan för att enkelt och smidigt lösa ditt ärende.

Steg 1: Kontakta vår kundsupport

Börja med att kontakta vår kundsupport. Du kan nå oss via Info@dieselexperten.se. Berätta om problemet, inkludera en tydlig beskrivning samt foton som visar defekten och ange vilken del du behöver som ersättning. Glöm inte att bifoga ordernummer. Vår kundsupport kommer att vägleda dig genom processen och säkerställa att du får rätt del.

Steg 2: Beställ ersättningsdelen

Efter att ha rådgjort med vår kundsupport, beställ den del du behöver. Detta kan du göra direkt på vår hemsida.

Steg 3: Meddela oss ditt nya ordernummer

När du har lagt din beställning, vänligen återkom till oss med ditt nya ordernummer och ditt ursprungliga ärende via e-post på Info@dieselexperten.se. Detta steg är viktigt för att vi ska kunna koppla din ersättningsorder till ditt ursprungliga köp.

Steg 4: Få full återbetalning för ersättningsdelen

Efter att vi har mottagit ditt meddelande med det nya ordernumret och bekräftat detaljerna, kommer vi att utfärda en full återbetalning för kostnaden av ersättningsdelen. Återbetalningen kommer att göras enligt den betalningsmetod som användes vid det ursprungliga köpet.

Vi är här för att hjälpa dig

Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp under processen, tveka inte att kontakta vår kundsupport. Vi är här för att säkerställa att du får den hjälp du behöver.

Steg-för-steg guide för reparation

På Dieselexperten.se förstår vi att det ibland kan uppstå behov av reparation av våra produkter. Vi vill göra processen så enkel och smidig som möjligt för dig. Följ dessa steg för att få din produkt reparerad.

Steg 1: Kontakta oss via e-post

Inled processen genom att skicka ett e-postmeddelande till Info@dieselexperten.se. Beskriv problemet med din produkt så detaljerat som möjligt bifoga även foto av defekten samt hela produkten inkusive display/styrenhet. Vår kundsupport kommer att ge dig råd och information om nästa steg.

Steg 2: Returfraktsedel

Efter inledande kontakt och bedömning kommer vi att skicka dig en returfraktsedel. Denna fraktsedel täcker kostnaden för returfrakten till vår reparationsavdelning.

Steg 3: Bifoga en lapp med ordernummer och skadebeskrivning

När du förbereder din produkt för retur, vänligen inkludera en lapp i paketet där du anger ditt ordernummer samt en detaljerad beskrivning av skadan eller problemet med produkten. Detta hjälper oss att snabbare identifiera ditt ärende och påbörja reparationen.

Steg 4: Förpacka din produkt ordentligt

Packa din produkt noggrant för att minimera risken för skador under transporten. Använd gärna originalförpackningen om den finns tillgänglig. Kom ihåg att du som kund ansvarar för eventuella fraktskador som uppstår på grund av otillräcklig förpackning.

Steg 5: Ansvar vid handhavandefel

Om det vid vår undersökning visar sig att problemet med produkten beror på handhavandefel, kommer en avgift att tas ut. Denna avgift täcker fraktkostnaden, en hanteringsavgift på 300 kr, samt arbetstid för reparationen till en kostnad av 450 kr/timmen.

Steg 6: Reparationstid

Vi strävar efter att reparera och returnera din produkt så snabbt som möjligt. Den förväntade tiden från det att vi mottar din produkt tills du har den tillbaka är cirka 3 veckor. Tiden kan variera beroende på produktens skick och reparationens komplexitet.

Klagomål

Vid en eventuell tvist kommer vi att följa de beslut som fattas av alternativa tvistlösningsorgan.

Här är den för Sverige: ARN.se