0
0
Subtotal: 0,00 kr
Inga produkter i varukorgen.

Dieselvärmare kompatibla med Arctic Link

Vi är glada att meddela att vår Arctic Link LTE GSM-modul är designad för att enkelt integreras med ett brett utbud av dieselvärmare. 

Hur vet jag om min dieselvärmare är kompatibel? Kompatibiliteten med Arctic Link LTE GSM-modulen beror på typen av fjärrkontroll som medföljer din dieselvärmare, se bifogade exempel på kompatibla fjärrkontroller.

Enkel Installation av Arctic Link LTE GSM-modulen

Att installera Arctic Link-modulen med din dieselvärmare är en snabb och enkel process. Följ dessa steg för att installera din modul:
  1. Skruva på Antennen: Börja med att skruva på den medföljande antennen till Arctic Link-modulen för att säkerställa god mottagning.
  2. Infoga ett SIM-kort: Öppna SIM-kortsfacket på modulen och infoga ett aktivt SIM-kort.
  3. Anslut Strömkabeln: Koppla in strömkabeln till modulen – tuta och kör!
Efter dessa enkla steg är din Arctic Link LTE GSM-modul redo att användas. Modulen bör automatiskt upprätta en anslutning till ditt mobila nätverk och vara redo för fjärrstyrning via vår app.

Utöka Kompatibiliteten

Om du har en dieselvärmare från en annan tillverkare, till exempel VEVOR, är Arctic Link fortfarande kompatibel. För att anpassa modulen för användning med dessa värmare, behöver du bara utföra följande extra steg:
  • SMS-konfiguration: Skicka ett SMS med texten ”VEVOR” till din Arctic Link modul. Detta kommando instruerar modulen att justera sina inställningar för att vara kompatibel även med VEVOR’s dieselvärmare.